dj-trouwfeest

DJ huren voor je trouwfeest

DANSMAN is gespecialiseerd in dj 'en op feesten waar verschillende leeftijden samenkomen. Trouwfeesten en verjaardagsfuiven zijn daar goede voorbeelden van.


Wat een trouwfeest of huwelijksfeest toch even wat anders maakt dan een gewone fuif is dat er vaak een draaiboek voor de avond is en dat er bijvoorbeeld speciale muziek moet voorzien worden voor de taart of voor het binnenkomen van het bruidskoppel. Om nog maar niet te beginnen over de vrienden die plots spontaan iets willen opvoeren tussendoor. Maak je geen zorgen, we kennen dat en zullen er voor zorgen dat het vlot verloopt.


Wat de muziek betreft, heb je als bruidspaar absolute inspraak en zal er niks gespeeld worden wat jullie niet wensen. We zijn thuis in zoveel genres dat het zoizo goed komt, en bovendien aanvaarden we met plezier verzoeknummers.


Boek DANSMAN voor je avondfeest dan hoef je je over de muziek alvast geen zorgen te maken.


NAAR HOMEPAGE

TROUWFEEST DJ - HUWELIJKSFEEST DJ - VERJAARDAG DJ -FUIF DJ - ALLE GENRES - GOEIE MUZIEK - BIJ JE THUIS OF IN EEN FEESTZAAL - EIGEN INSTALLATIE - LICHT EN GELUID -DISCOBAR - DANSMAN DJ HUREN- VEEL ERVARING - DJ IN DE REGIO -ANTWERPEN -BRASSCHAAT - SCHILDE -ZOERSEL - SCHOTEN - BRECHT - SINT_JOB


ALLROUND DJ DANSMAN

DE DJ VOOR JOUW FEEST


TREFWOORDEN: ALLROUND DJ  HUREN DISCOBAR EIGEN INSTALLATIE

TROUWFEESTEN HUWELIJK VERJAARDAG FUIF DANSEN GOEIE MUZIEK ALLE GENRES IN DE REGIO BRASSCHAAT SCHOTEN SCHILDE WIJNEGEM BRECHT ZOERSEL ANTWERPEN

GET IN TOUCH


Adres: 2930 BRASSCHAAT

Email: info@allround-dj.be

Telefoon: 0496 713 729

Ond. nr.: BE 0810 746 190

Rekening nr: BE 80 9731 1154 4677

VERTROUW OP ONS VOOR JE


  • TROUW / HUWELIJKSFEEST
  • VERJAARDAGSFUIF
  • BEDRIJFSEVENT
  • DANSFEEST