Feest dj

ERVAREN DJ GEZOCHT /// WAT KOST EEN DJ HUREN /// DJ TROUWFEEST /// ALLROUND DJ /// DJ ANTWERPEN /// ALLE GENRES /// ALLE LEEFTIJDEN

DANSMAN


is een allround dj service uit Noord Antwerpen. We bestaan sinds 2010 en hebben een hoop ervaring in feesten voor jong en minder jong. Zoek je een DJ die de knepen van het vak kent, één die altijd de geschikte plaatjes klaar heeft, wat er ook gebeurt...Zoek dan niet verder en stuur snel een mailtje via het contactformulier voor meer info.


WIE?


DJ Tom, geboren in de 70's en fan van de muziek uit die tijd, lekkere disco met een funky saus, oldschool hip hop,  pop uit de 80's en 90's en new wave zijn mijn ding. Uiteraard ben ik als allround dj ook nog goed mee met de hits van nu, je mag een fijne mix verwachten van zowat 50 jaar danshits.


DJ VINDEN IS DJ HUREN


DJ huren of DJ gezocht,  Alvast bedankt voor uw interesse!


zoekt u een DJ in de buurt van Antwerpen dan ben je op de juiste site, wij verhuren namelijk een moderne DJ met of zonder installatie licht en geluid voor uw trouwfeest, verjaardagsfuif of bedrijfs event. De juiste DJ huren zorgt ervoor dat u een goed feest hebt. Uw vrienden en/of gasten zullen u hiervoor dankbaar zijn. Een goeie dj speelt voor iedereen en vooral niet voor zichzelf, hij zit er niks mee in om verzoeknummers te spelen, ook al is het weer eens de macarena of de in zaire. Een goeie DJ doet dit met de glimlach. Een DJ die alle stijlen speelt noemt zichzelf een allround DJ.


Zoekt u een DJ in de regio Antwerpen of meerbepaald in Brasschaat, Schoten, Wijnegem, Schilde, Sint-Job, Maria ter heide of Zoersel zoek dan niet verder je hebt uw DJ gevonden. Een dj huren voor uw feest is een goed idee. Waarom? Daarom Natuurlijk!

DJ huren


ALLROUND DJ DANSMAN

DE DJ VOOR JOUW FEEST


TREFWOORDEN: ALLROUND DJ  HUREN DISCOBAR EIGEN INSTALLATIE

TROUWFEESTEN HUWELIJK VERJAARDAG FUIF DANSEN GOEIE MUZIEK ALLE GENRES IN DE REGIO BRASSCHAAT SCHOTEN SCHILDE WIJNEGEM BRECHT ZOERSEL ANTWERPEN

GET IN TOUCH


Adres: 2930 BRASSCHAAT

Email: info@allround-dj.be

Telefoon: 0496 713 729

Ond. nr.: BE 0810 746 190

Rekening nr: BE 80 9731 1154 4677

VERTROUW OP ONS VOOR JE


  • TROUW / HUWELIJKSFEEST
  • VERJAARDAGSFUIF
  • BEDRIJFSEVENT
  • DANSFEEST