OVER ONS

Allround-dj.be

DJ huren met of zonder discobar

Allround-dj.be is een onderdeel van DANSMAN allround DJ service

Wat doen we?

We zijn gespecialiseerd in feesten waar mensen met verschillende leeftijden samenkomen zoals trouwfeesten maar we doen ook heel graag verjaardagsfeesten, jeugdfuiven, jubileums of bedrijfsfeesten. Kortom: we zijn heel allround.

 

Hoe we werken

Voor je een DJ inhuurt wil je graag aftasten of het klikt, het succes van je feest hangt er immers van af. We begrijpen dat en komen daarom heel graag naar je toe, vrijblijvend en gratis. Ben je daarna nog niet helemaal overtuigd of wil je nog graag andere opties overwegen dan houden we jouw feestdatum voor 1 week in optie, je zal dan gebeld worden indien er een aanvraag voor dezelfde dag binnenkomt.

Allround DJ met een eigen stijl

We doen alle feesten met veel plezier en passie maar als we heel eerlijk zijn mag het voor ons ook wel zonder de 'lac de connemara'.

Als het publiek ervoor open staat nemen we je graag mee op een trip langs 70's funk en disco, 80's & 90's, hip hop, punk en new wave. Oude en nieuwe rockers afgewisseld met alle hits die je je kan bedenken.

Heb je ook een installatie nodig?

We hebben een eigen installatie licht en geluid van hoge kwaliteit geschikt voor een feest tot 150 gasten.

 

Heb je meer nodig dan begeleiden we je in het samenstelllen van een geschikte installatie op maat van jou evenement en zorgen voor minstens 2 offertes in samenwerking met verhuurbedrijven. Hoe dan ook: we regelen het voor je.

Allround dj service Antwerpen,

2930 Brasschaat

Telefoon: 0032 496 713 729

Email: info@allround-dj.be

trefwoorden: dj huren deejay discobar Brasschaat Schoten Zoersel Lier Wijnegem Brecht Hoevenen Kapellen Sint-Job in 't goor Ekeren Antwerpen Trouwfeest bedrijfsfeest evenement fuif huwelijk